Категорії Інформація
Каси Додати подію
MAX BARSKIH

MAX BARSKIH

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Про подію

Макс Барських розпочинає новий світовий тур Bestseller на підтримку України, в рамках якого розповість про історію своєї країни.

Американський журнал Forbes назвав його «музичним послом України у світі». Його творчість - поп-мейнстрім, який незалежна Україна може сміливо презентувати на великих музичних майданчиках всього світу.

Усіх шанувальників якісної музики та сучасних перформансів очікує незабутнє шоу з найвідомішими хітами та зовсім новими композиціями Макса, які можна буде почути лише на концертах туру.

Макс Барських веде свій музичний щоденник, у якому збирає свої думки щодо сьогодення: "З початку війни я пишу музичний щоденник. І кожна нова історія - це свого роду підсумок тих роздумів, які бентежать мене протягом останнього року".

Всі емоції і відчуття сьогодення співака втілено в таких надзвичайно чуттєвих піснях як "Мамо, не плач", "Україна", "Буде весна". Мільйони слухачів вже встигли полюбити ці пісні, які теж прозвучать у новому турі.

Шанувальники музиканта отримають неймовірні емоції та незабутні враження від яскравого шоу, яке стане по-справжньому мега подією року.

Не пропустіть можливість почути наживо Макса Барських у Bestseller World Tour !

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код