Категорії Інформація
Каси Додати подію
PIANOБОЙ з програмою «Триматись своїх»
03 квітня 2023

PIANOБОЙ з програмою «Триматись своїх»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Futurum Music Bar
Zborovská 7, Praha 5

Про подію

Pianoбой у Празі!

3 квітня 2023 року у Futurum Music Bar відбудеться концерт талановитого артиста Pianoбой у Празі. На вас чекає виступ одного з найнезрівняніших музикантів і композиторів Дмитра Шурова.

Концертна програма «Триматись своїх» 

У межах благодійного концерту Дмитро запрошує своїх глядачів на віртуозне шоу, де ви почуєте незрівняну гру на фортепіано, проникливі тексти та чуттєвий голос співака. Pianoбой виступить у повному складі, тож ви почуєте усі хіти, а також улюблені композиції нашої та європейської класики. Чудовий вечір з приємною атмосферою і з палкою жагою перемоги, стане справжнім подарунком для поціновувачів артиста.  

Також на радість глядачів на концерті виступить спеціальний гість. Скрипаль та військовий Мойсей Бондаренко – фіналіст національного відбору Євробачення,  учасник Культурного Десанту. 

З початку війни Дмитро долучився до активної підтримки військових та медиків. Проводячи благодійні концерти в Україні та поза її межами артист збирає гроші на підтримку наших оборонців. Наразі артист збирає кошти на тактичну медицину для ЗСУ.

Щоб потрапити на концерт Pianoбой у Празі, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше цікавих концертів шукайте в афіші нашого сайту.

Найвідоміші хіти Pianoбой: 

  • Злива

  • Вітчизна

  • Все що нас не вбиває

  • Кохання

  • Скрябін

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код